lv
Pieslēgties Reģistrēties
CrefoCert - izcilas maksātspējas apliecinājums
Avots: Crediweb
Starptautiski atpazīstams sertifikāts CrefoCert ir izcilas maksātspējas apliecinājums. Sertifikācijas procesā tiek izmantota detalizēta finanšu datu analīze, riska klases un CrefoScore indeksa aprēķini, kas attiecīgi atspoguļo maksātspējas rādītājus. Kopumā 7,7% uzņēmumu Latvijā atbilst CrefoCert kritērijiem.

2023.gada vasaras mēnešos izcilas maksātspējas sertifikātu ieguvuši 16 uzņēmumi.

AS Cēsu alus (www.cesualus.lv/) ir viena no vecākajām un lielākajām alus darītavām Latvija. Veiksmīgi vadot uzņēmumu alus ražošanas nozarē ir apliecinājis izcilu maksātspēju, saņemot CrefoCert Gold sertifikātu 10x pēc kārtas. 2022.gada uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 91.2 miljonus, pieaugot par 41.29%, lai gan neto peļņa samazinājusies par 6.55%, salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA Taipans (www.taipans.lv/) pamatdarbības veids ir nodrošināt klienta objektu tehnisko apsardzi, t.i. reaģēšana uz trauksmēm, kā arī apsardzes un ugunsdrošības sistēmu montāža un apkalpošana. Uzņēmums klientiem piedāvā ne tikai drošus un kvalitatīvus apsardzes pakalpojumus, bet arī ātru un attīstītu tehniskās apkalpošanas servisu.

SIA UNIFORTS veiksmīgi darbojas no 2000.gada un galvenā saimnieciskās darbības nozare ir drošības sistēmu pakalpojumi. Uzrādot lieliskus rādītājus tas ir ieguvis izcilās maksātspējas sertifikātu 10 gadus pēc kārtas. 2022.gadā neto apgrozījums sasniedza EUR 3.1 miljonus, pieaugot vairāk par 3x salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA Marathon Ltd nodarbojas ar gumijas riepu un kameru ražošanu; gumijas riepu protektoru atjaunošanu jau no 1993.gada. 2022.gadā uzņēmums saglabājis pieaugošā apgrozījuma tempu, palielinoties par 16.69% salīdzinājumā ar 2021.gadu.

SIA RITLOGISTIKA (www.ritlogistika.lv/) kopš 2003.gada sekmīgi darbojas Eiropā un pēdējā laikā arī Āzijā un citos kontinentos, organizējot dažāda veida un izmēra, tajā skaitā negabarīta, kravu pārvadājumus. Uzņēmums ir izveidojis pilnu piegādes ķēdes servisu, piedāvājot piegādi no durvīm līdz durvīm ļoti plašā reģionā.

SIA ražošanas komercfirma PS Komerc Ltd (www.pskomerc.lv/) no 1991. gada ražo un piegādā iepakojamos materiālus, izejvielas un piedevu maisījumus, ko izmanto pārtikas rūpniecībā. Galvenie klienti ir gaļas pārstrādes uzņēmumi, maizes ražotāji, konfekšu un saldumu, saldējuma un dzērienu ražotāji, piena pārstrādes uzņēmumi. 2022.gadā uzņēmumam neto apgrozījums sasniedza EUR 18.8 miljonus, palielinoties par 2.82% salīdzinājumā ar 2021.gadu. Bet neto peļņa 2022.gadā palielinājās par 99.29%, salīdzinājumā ar 2021.gadu.

SIA Circle K Latvia (www.circlek.lv/) vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas tirdzniecības pakalpojumu sniedzējs Latvijā - ir dibināts 1992.gadā. Pirmo degvielas uzpildes staciju atvēra 1993. gadā, bet šobrīd Circle K Latvia ir 84 tirdzniecības vietas visā Latvijā. 2022.gada neto apgrozījums palielinājās par 35% salīdzinājumā ar 2021.gadu.

SIA POLIURS (www.poliurs.lv/) ir dibināts 1995. gadā un ir vadošais rūpnieciski izolētu cauruļu ražotājs Baltijā. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījumus sasniedza EUR 32.3 miljonus, pieaugot par 72.05% salīdzinājumā ar 2021.gadum, bet neto peļņa sasniedza EUR 4.2 miljonus, palielinoties par 88.86%.

SIA ALD Automotive (www.aldautomotive.lv/) piedāvā izvēlēties klientiem piemērotas uzņēmuma automašīnas, kā arī plašu iekļauto pakalpojumu klāstu, nodrošinot klientu mobilitāti. Uzņēmums parūpēsies par visu, sākot ar atbalstu automašīnas izvēles procesā, apkopju, apdrošināšanas gadījumu un citu pakalpojumu administrēšanu ikdienā, līdz atskaišu nodrošināšanai tiešsaistē. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 11.9 miljonus, palielinoties par 9.36% salīdzinājumā ar 2021.gadu.

SIA Steel Tech (www.steeltech.lv/) ir dibināts 2009. gadā, un ar ikgadēju izaugsmi metāla realizācijas tirgū ir konkurētspējīgs uzņēmums piegādātājiem un tā pasūtītājiem. Uzņēmums strādā ar melnā metāla, nerūsējošā tērauda, alumīnija ražotājiem un piegādātājiem no Eiropas Savienības valstīm.

SIA RIX (www.rix.lv/) ir dibināts 2006.gadā un saviem klientiem sākot no daļējiem un beidzot ar pilnīgiem loģistikas pakalpojumiem, nodrošina uzticamus pakalpojumus kravu pārvadājumu jomā. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 9.2 milj, pieaugot par 4.51%, neto peļņa palielinājās par 79.8% salīdzinājumā ar 2021.gadu.

SIA INTERGAZ (www.intergaz.lv/) ir dibināts 19999.gadā un ir vadošais sašķidrinātās naftas gāzes piegādātājs Latvijā, otrais lielākais sašķidrinātās gāzes importētājs Baltijas valstis. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir autonomo gāzes apgādes sistēmu uzstādīšana uzņēmumiem un privātmājām visā Latvijā, kā arī sašķidrinātās naftas vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecības. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 55.2 miljonus, palielinoties vairāk par 2x, bet neto peļņa sasniedza EUR 5.4 miljonus, palielinoties vairāk par 27x salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA JB500 (www.jb500.lv/) sniedz pilna servisa automazgāšanas pakalpojumu uzņēmumu autoparkiem. Automazgātuves darbība tiek individuāli pieskaņota katra uzņēmuma autoparka vajadzībām, nodrošinot ātru un kvalitatīvu automazgāšanas pakalpojumus.

SIA DHL Express Latvia (www.dhl.lv/) ir pasaules vadošais loģistikas uzņēmums. Uzņēmumā ir 600 000 darbinieku vairāk nekā 220 valstīs un teritorijās. SIA DHL Express Latvia neto apgrozījums 2022.gadā sasniedza EUR 28 milj., neto peļņa sasniedza EUR 826.898, palielinājās par 2x salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA Tele2 (www.tele2.lv/) ir daudzpakalpojumu uzņēmums cilvēkiem, kas nodrošina ātru mobilo internetu Latvijā, augstākā līmeņa apkalpošanu un plašu pakalpojumu klāstu – mobilos sakarus, mājas internetu, viedierīces, televīziju un apdrošināšanas pakalpojumus. Tele2 AB grupas uzņēmumi šobrīd darbojas četrās Eiropas valstīs – Zviedrijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, piedāvājot mobilo un fiksēto sakaru, datu pārraides un satura pakalpojumus.

SIA REIMEI (www.reimei.lv/) nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu pārdošanu un uzstādīšanu, kā arī piedāvā plaša sortimenta augstas kvalitātes digitālās drukāšanas tintes.